Jdi na obsah Jdi na menu

Úklid rodinného domu

Úklid rodinných domů Ostrava
Uklidit byt nebývá takový problém a nezabere to tolik času jako úklid rodinného domu. Na úklid si člověk už pomalu potřebuje vyčlenit celý den a připraví se o pořádný kus svého volného času. Máme pro vás řešení, víme, že nad tím občas přemýšlíte. Dnes je nejlepší den nás kontaktovat.

Situace, kdy se vám můžou hodit naše úklidové služby
Pokud potřebujete

Jednorázový nebo pravidelný úklid celého domu
Úklid po malování, rekonstrukci nebo po výstavbě domu
Sezónní úklid (jarní, vánoční, novoroční)
Umýt okna, žaluzie a parapety
Ruční mytí světel a lustrů
Mytí venkovních žaluzií
Co není doma se nepočítá? V žádném případě. Venkovní žaluzie a rolety potřebují častější péči, ve většině případů se na ně zapomíná. Myjeme je ručně a mokrou cestou.

Vyčistit sedačku
Čalounění navracíme jeho původní vzhled a svěžest pomocí strojového mokrého čištění. Ta změna za ty peníze vždy stojí a máte na dlouhý čas vystaráno.

Umýt kuchyňskou linku a kuchyňské spotřebiče
V kuchyni většina z nás tráví dost času. Nečistoty se hromadí na místech, která nejsou vidět bez značné námahy. Pomůžeme vám udržet kuchyňskou linku čistou, čistíme i mikrovlnky a sporáky pomocí speciálních odmašťovacích prostředků.

Vysát koberce a důkladně vytřít podlahu
Vysávání a vytírání je základ každého úklidu. Kdo má dámácí mazlíčky, tak i denní rutina. K vysávání podlah používáme průmyslové vysavače a podlahy vytíráme atestovanými dezinfekčními prostředky.

Umýt a dezinfikovat WC a koupelnu
Vaše WC a koupelna bude vždy zářit čistotou. K mytí používáme atestované dezinfekční přípravky, které jdou do hloubky. Zaměřujeme se na každý detail.

Utřít konečně prach i z míst, kde normálně nedosáhnete
Vynést odpadky a další úklidové práce
Uklidit garáž nebo dílnu

 

Statistiky

Online: 5
Celkem: 50
Měsíc: 50
Den: 49

Archiv

Kalendář
říjen / 2024

Mail list


RSS